کاپ کیک رنگین کمانی

کاپ کیک رنگین کمانی

کاپ کیک رنگین کمانی

مداد رنگی، توی خونه‌اش یه آشپزخانه هم برای این‌که بتونیم لحظه‌های لذتبخش بیشتری رو توی زندگی‌مون تجربه کنیم، برای خودش و شما درست کرده.

توی آشپزخانهی مداد رنگی، قراره از این به بعد، شاهد یک عالمه اتفاق‌های خوب و خوشمزه و دوست‌داشتنی باشیم.

اولین اتفاقِ خوب اینه که قراره توی این آشپزخونه، یک کاپ کیک رنگین کمانیِ فوق العاده با هم درست کنیم.

اگه ببینیدش عاشقش می‌شید.

الان فقط عکسش رو بهتون نشون می‌دم تا بعد، سر فرصت بیاییم و با هم درستش بکنیم.

موافقین؟ 🙂

*****

خوب برگشتم تا این کاپ کیک زیبا رو با هم درست کنیم.

کافیه برای داشتن این تجربه‌‌‌ی لذت‌بخش برای درست کردن و البته خوردن این کاپ کیک رنگین کمانی جذاب و خوشمزه، چند  کار – که خیلی هم سخت نیستند – انجام بدیم:

موادی که برای تهیه این کیک نیاز داریم:

آرد = ۲ پیمانه

نمک = ۱/۲ ق چای‌خوری

بیکینگ پودر = ۲ ق چای‌خوری

کره = ۱/۲ پیمانه

شکر = ۱ پیمانه

تخم مرغ = ۲ عدد

شیر = ۱ پیمانه

وانیل = ۱ ق چای‌خوری

حالا بیاییم سراغ تهیه‌ی کیک:

 قبل از هر چیز – طبق روال تهیه انواع کیک‌ها – اول فر را روشن می‌کنیم و دمای اون را روی ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم و می‌ذاریم تا حسابی داغ بشه.

حالا می‌ریم سراغ تهیه کاپ کیک‌ها.

 کره رو که زودتر از یخچال درآورده بودیم و بیرون گذاشته بودیم تا به دمای محیط برسه، با شکر خوب مخلوط می کنیم.

این مخلوط رو آنقدر با همزن می‌زنیم تا حالت پف کرده پیدا کنه.

 بعد تخم‌مرغ‌ها را بهش اضافه کرده و باز هم خوب هم می‌زنیم.

 حالا آرد رو با بیکینگ پودر مخلوط کرده و روی مواد قبلی الک می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم.

 در آخر هم شیر و وانیل را به مواد قبلی اضافه کرده و همه مواد را خوب هم می‌زنیم.

 دیگه وقتش رسیده که مخلوط‌مون رو داخل قالب‌های کاپ کیک که کاغذهای روغنی ساده یا قشنگ و خوش‌طرح‌ای که توی بازار وجود داره کف شون قرار دادیم، به طور مساوی بریزیم.

اما نه. صبر کنید.

داشت یادمون می‌رفت.

قرار بود کاپ کیک ها‌مون رنگین کمانی باشن.

 پس چند رنگ خوراکی زیبا و خوشرنگ که قبلاً از لوازم قنادی‌ها خریده بودیم، میذاریم کنارمون و از خمیر کیکی که درست شده توی چند تا کاسه می‌ریزیم و هر یک رو با یکی از اون رنگ‌ها مخلوط می‌کنیم تا هر کاسه محتوی یک خمیر خوشرنگ بشه.

کاپ کیک رنگین کمانی

 حالا درون هر کاسه، یک قاشق چایخوری قرار می‌دیم و دیگه وقتشه که قالب‌هامون رو بیاریم و از مواد پر کنیم.

 اما برای اینکه کیک‌مون رنگین کمانی بشه اول با قاشق چایخوری از یکی از خمیرهای رنگی مقداری در وسط قالب می‌ریزیم.

 بعد با یه قاشق و یه خمیر رنگی دیگه از وسط، روش رو کمی پر می‌کنیم.

 و دوباره یه خمیر رنگی دیگه به همین ترتیب.

این کار رو می‌تونیم مثلا تا ۴ مرتبه تکرار کنیم تا کاپ کیک مون ترکیبی از ۴ رنگ بشه.

کاپ کیک رنگین کمانی

کاپ کیک رنگین کمانی

فقط یادمون باشه که قالب‌ها رو پُرِ پُر نکنیم.

حدود ۱/۲ تا ۲/۳ قالب، مناسبه که از خمیر پر بشه.

چون حتما خودتون می‌دونید بعد از اینکه قالب توی فر بره، خمیر پف میکنه و حجمش بیشتر میشه.

 بعد قالبها رو داخل فر قرار میدیم و حدود ۱۸ دقیقه بهش زمان می‌دیم تا کیک‌مون پخته و آماده بشه.

 حالا قالب‌ها رو از فر بیرون میاریم و می‌گذاریم تا سرد بشه.

کاپ کیک رنگین کمانی

خوشگل شده، نه؟ 🙂

نوش جان.

از دیدن و خوردنش لذت ببرین.

کاپ کیک رنگین کمانی

 

منبع این ایده ی دوست داشتنی: cosmocookie.blogspot.com

و با کمک از ashpaziha.com برای طرز تهیه کاپ کیک

درباره نویسنده

شهرزاد

شهرزاد

شاید کاردستی دلخواه یا موردنیازتان را در فروشگاهِ مداد رنگی پیدا کنید.

نوشته‌های مرتبط

میان وعده کدو و ریحان و تخم مرغ و گوجه

با یک میان وعده‌ی تابستانی خوشمزه از کدو و ریحان و چند چیز خوشمزه‌ی دیگه چطورید؟

اینبار، بیایید یک میان وعده‌ی ساده و سبک و  خوشمزه...

نوشيدني تابستاني ليموناد هندوانه

لیمونادِ هندوانه، یک نوشیدنی گوارا برای تابستان

هندوانه، یکی از  میوه‌های خوش‌مزه و آب دار و اشتها‌آوری...

نظرات (1)

[…] به عنوان پاداش، یک کاپ کیک رنگین کمانی چطوره؟ 🙂 […]

سبد خرید محصول با موفقیت حذف شد. بازگردانی محصول
  • هیچ محصولی در سبد وجود ندارد.
بله خیر